Pariz, 23. studenog 2017.

Hrvatske tvrtke na sajmu MILIPOL 2017

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore tvrtke Šestan Busch, Agencija Alan, Galeb, P-mtč, Odjeća, Kap-ko, Šešir, Croshield  i Galko nastupaju na međunarodnom sajmu naoružanja i opreme za oružane i policijske snage MILIPOL, koji se održava od 21.-24. studenog 2017. u prostorima centra Paris-Nord Villepinte u Parizu.

„MILIPOL Paris“ je prvi svjetski sajam u potpunosti namijenjen pitanjima sigurnosti na kojem se predstavljaju proizvodi i inovativne usluge iz područja kao što su: borba protiv organiziranog kriminala i terorizma, kontrola granica, zaštita industrijskih i drugih osjetljivih područja, analiza i upravljanje rizicima, gradska sigurnost itd. Prije dvije godine sajam „MILIPOL Paris“ okupio je 949 izlagača iz 55 zemalja, 24.000 posjetitelja iz 143 zemlje te 115 službenih delegacija iz 77 zemalja.

Izložbene prostore hrvatskih tvrtki na sajmu MILIPOL posjetili su veleposlanik Republike Hrvatske u Francuskoj Republici Filip Vučak, glavni ravnatelj policije Nikola Milina te pomoćnik ministra unutarnjih poslova Damir Trut.

Više informacija o sajmu: http://en.milipol.com/